Σύνδεση  \/ 
ή
 Με χρήση στοιχείων Facebook  Με χρήση στοιχείων Twitter
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.   

Η εταιρία Ι. ΒΑΝΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1981 στον τομέα της θέρμανσης, του κλιματισμού και του φυσικού αερίου. Μέσα στην 30ετή πορεία της μετράει πλήθος έργων και πελατών, έχοντας χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και συνέπειας.

Από την ίδρυση της έως και σήμερα, η Ι. ΒΑΝΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. λειτουργεί και αναπτύσσεται ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες εξελίξεις. Σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας, σας προσφέρουμε προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις της εκάστοτε εποχής.

Δίνουμε πάντα έμφαση στην ποιότητα και στην αξιοπιστία των προϊόντων μας καθώς και στην υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών, διασφαλίζουμε τόσο τον άρτιο σχεδιασμό και μελέτη των εγκαταστάσεων, καθώς και την μετέπειτα συντήρηση και τεχνική υποστήριξη.

Διαθέτουμε:

  • Kαταρτισμένους και έμπειρους τεχνικούς
  • Υψηλή τεχνογνωσία των προϊόντων και των υπηρεσιών μας
  • Ολοκληρωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης εγκαταστάσεων
  • Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, με ισόγεια έκθεση των προϊόντων, όροφο με γραφεία και λογιστήριο καθώς και εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αποθήκευσης με πλήρες απόθεμα προϊόντων και ανταλλακτικών, ώστε να μπορούμε άμεσα και ποιοτικά να ανταπεξέλθουμε με συνέπεια στην κάθε ζήτηση των πελατών μας

Μπορείτε να βρείτε σε μας πλήρη γκάμα προϊόντων θέρμανσης, υδραυλικών, κλιματισμού, ηλιακών, φυσικού αερίου. Επίσης, κατασκευάζουμε και προωθούμε στην Ελληνική αγορά μια σειρά αξιόπιστων και εξειδικευμένων προϊόντων όπως πίνακες αυτονομίας, πίνακες οργάνων για λέβητες πετρελαίου και ξύλου, ρυθμιστές στροφών, tester ηλεκτρονικών καυστήρων και ηλεκτροβανών.

Για οποιαδήποτε προμήθεια υλικού, συντήρηση, μελέτη και κατασκευή ειδικού ηλεκτρολογικού υλικού, η Ι. ΒΑΝΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. θα σταθεί δίπλα σας με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και εμπιστοσύνης ικανοποιώντας τις προσδοκίες σας με σφραγίδα της την ποιότητα, τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές και την άψογη συνεργασία.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε και από κοντά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Μάνδρα Αττικής.
Διεύθυνση:
Ι. ΒΑΝΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Ομήρου και Αλκινόου 1
Μάνδρα Αττικής
Τ.Κ. 196 00
Τηλ: 210-55 51 100
Fax: 210-55 51 170
email: info@dorovan.gr

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30-15:00 και 17:00-20:30
Σάββατο 08:00-14:00

logo

Με εμπειρία τριάντα ετών η εταιρεία μας, "Βανδώρος Ιωάννης & Σία Ο.Ε.", παρέχει εμπορεύματα και υπηρεσίες σε καταστήματα χονδρικής, κατασκευαστές, τεχνίτες και ιδιώτες.

Η άψογη τεχνική συμβουλευτική υποστήριξη που παρέχουμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τις ανταγωνιστικές τιμές μας, μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στο χώρο και μας τοποθετούν στις υψηλότερες θέσεις της αγοράς.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • ΔιεύθυνσηΟμήρου & Αλκινόου 1
  • ΠεριοχήΜάνδρα Αττικής 19600
  • E-mail: info@dorovan.gr
  • Τηλέφωνο210-5551100
  • Fax: 210-5551170

δωρεαν μεταφορικα

Για όλες τις παραδόσεις εντός Αττικής καθώς και για τις παραδόσεις μέχρι τη μεταφορική εταιρεία που θα μας υποδείξετε τα μεταφορικά είναι Δωρεάν!!!

Τα έξοδα αποστολής για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, τα επιβαρύνεται ο παραλήπτης, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας και τη μεταφορική.

 

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας και ενημερωθείτε άμεσα!